V.I.P Behandeling

Maxi3Wax

Kiest u voor het V.I.P. Programma, dan zal een boog in werking treden waardoor de Maxi3Wax op uw auto wordt aangebracht. deze wax is gebaseerd op nano-technologie, en zorgt voor een ongeëvenaarde diepteglans en langdurige bescherming van uw lak. Tot wel 4 weken.

Reinigingsdoekjes

Als u voor het V.I.P programma kiest krijgt u hier ook een setje reinigingsdoekjes bij, deze bevat 2 ruitendoekjes en 1 cockpitdoekje.


Polish

Heeft u voor de optie "Polish" gekozen (dit kunt u bij ieder programma nemen), dan wordt er een polish op uw auto aangebracht en wordt door 1 dakwals en 2 zijwalsen, welke zijn voorzien van Softecs wasmateriaal, de lak van uw auto als het ware gepoetst waardoor kleine krasjes en oneffenheden minder zichtbaar zullen zijn.


Standaard wassing

Allereerst wordt uw auto handmatig voorgewassen met een hogedrukreiniger en indien nodig met een washandschoen. Dit gebeurt voordat u de wasstraat inrijdt.
In de wasstraat wordt er een inweekshampoo op uw auto aangebracht en hierna wordt nogmaals uw auto met hoge druk afgespoten, nu d.m.v. een automatische hoge druk boog.
Vervolgens wordt uw auto gewassen door een dakwals en 4 zijwalsen, welke zijn voorzien van dunne textielstroken. Deze wassen uw auto rondom waarbij een milde autoshampoo wordt gebruikt.
Heeft u geen wax of Maxi3wax gekozen dan zal er enkel een droogmiddel op uw auto worden aangebracht welke geen enkel glanzende of conserverende eigenschappen heeft.
Deze boog heeft dan verder ook geen aanduiding in de wasstraat.
Als laatste wordt uw auto d.m.v. een contourvolgende dakdroger en 4 zijdrogers droog geblazen en tevens met microvezel-lappen, welke aan een roterende carrousel zijn bevestigd, nagedroogd.

Wax

Heeft u voor de optie Wax gekozen, dan wordt uw auto voorzien van deze hoogwaardige glanzende lakconserveerder welke uw lak tot wel 2 weken lang tegen invloeden van buitenaf zal beschermen.

Velgen

Heeft u voor een wasprogramma gekozen waarbij de velgen gereinigd worden. Dan worden deze tijdens het voorwassen ingespoten met een velgenreiniger. Vervolgens komen in de wasstraat de velgen langs wielborstels, die tevens een alkalische velgenreiniger op uw velgen aanbrengt.

Bodem

Heeft u gekozen voor een programma waarbij de bodem gereinigd wordt dan treedt de hogedruk-chassiswas in bedrijf.


Melis Carwash
Konijnenberg 57B
4525 BC
Breda
+31 6 28424759
info@meliscarwash.nl